"Примусова мобілізація у Довжанську" - Джон Сміт

"Примусова мобілізація у Довжанську" - Джон Сміт

Голова Луганської ОДА Артем Лисогор повідомляє, що на окупованій Луганщині почали геноцид чоловічого населення під виглядом мобілізації у російську армію:

 - "Примусова мобілізація у Довжанську. Місто патрулюють групи по шість озброєних осіб, які перевіряють кожний будинок. І приватні оселі, і багатоповерхівки. По двоє заходять до під’їзду і, маючи точні адреси чоловіків, проводять поквартирний рейд. Інші четверо чекають на подвір’ї. У разі відмови відчинити двері погрожують відкрити вогонь».

-----------

Окупанти гребуть всіх чоловіків від 1994-2006 років народження. Тобто навіть хлопчаків від 18 років. Чого не роблять на росії.

От тільки це не "мобілізація". Мобілізацію може проводити держава на своїй території. А окупанту міжнародні правила ведення війни прямо забороняють загрібати чоловіків на окупованих територіях у своє військо. Це воєнний злочин.

Це - НЕ мобілізація. Це - геноцид українського чоловічого населення. Шанс цих чоловіків вижити в рядах Армії України значно вищий ніж гарматним м'ясом ворога. В рази. Навіть в десятки разів. Орки споконвіку окупованих "чорносвитників" не жаліли. Партизанів УПА за 10 років війни загинуло менше ніж чорносвитників за одне форсування Дніпра Жуковим. Це тактика орди з 12-го століття: захоплювати полонених, кидати їх у бій в перших рядах перед своїми військами. Цим одночасно досягаються дві військові цілі - вбивається чоловіче населення ворога і зберігаються свої сили.

Деякі умніки-"гуманісти" на Заході закликають нас "подумати про життя українців" і "зберегти людей". Це лицемірна і доволі підла брехня. А окупованих українців хто збереже? Жінок - на згвалтування всцяним чуханам, а дітей - в юнармію і банді педофілів путіна у бункер? Насправді, закликом до переговорів з орками нас просто закликають здати і вбити всіх цих українців на окупованих територіях. Ворог просто перетворить українських чоловіків на гарматне м'ясо і через пару років кине на нас знов. І наші втрати будуть ще більші.

Ми б хотіли, щоб війни не було. Але зупинити спротив нема такої можливості. Доки ми боремося, населення окупованих територій не змиряється. Населення там краще піде в партизани, і то більше шансів вижити ніж, як мобілізовані в 2022 донбасяни майже вимерли. Тихо заріже бухого орка вночі як робили в Херсоні, принесе вибухівку в кабінет, як робили дівчата у Донецьку, отруїть галімим самогоном, завалить хоча б кого зможе, як наші навічно 16-річні герої Тигран Оганесян і Микита Хаганов у Бердянську.

Краще дайте нам більше зброї. Вб'ємо всіх орків, більше збережемо невинних життів.