Приватбанк розширив функції Приват24

Приватбанк розширив функції Приват24

Державний Приватбанк запустив в Україні технологію миттєвої безконтактної оплати комунальних платежів за допомогою QR-кодів і мобільного додатку Privat24 – повідомляє INVADERS.

За словами керівника Роздрібного бізнесу банку Олексія Шабана, система оплати комуналки за QR-кодом вже запущена в Полтаві, Маріуполі, Черкасах та Івано-Франківську. А сама технологія Платежі за QR-кодом є відкритою національною платформою, яка дозволяє безконтактно оплачувати будь-які комунальні платежі в будь-якій точці країни.

“Перевага технології миттєвої оплати комуналки без черг і комісій насамперед у тому, що для її впровадження на рівні всієї країни не потрібно додаткових інвестицій, – пояснює Шабан. – Сьогодні ми пропонуємо всім постачальникам послуг, комунальним підприємствам і фінансовим установам, які приймають комунальні платежі, користуватися можливостями технології Платежі за QR-кодом і готові надати всю інформацію для впровадження такої технології”.

Як зазначається, оплата комунальних платежів за допомогою QR-коду проходить швидко, просто і виключає помилки в реквізитах. Для цього достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, перейти в Мої платежі > Новий платіж і сканувати QR-код на квитанції. Ті, у кого ще немає смартфону, можуть зробити оплату через QR-код у відділеннях Приватбанку за допомогою планшета співробітника відділення.