"Про аналогії Гітлера та Путіна" - Олександр Карпюк

"Про аналогії Гітлера та Путіна" - Олександр Карпюк

Є одна думка, яка просто сидить на подкорке та не дає спокою. 

Я не є шанувальником Гітлера, хоча і визнаю його патріотизм та деякі гарні професійні якості. Але не шаную. Не розумію як можна шанувати людину яка вбила 40% України, та проти якої воювали мої предки. Так, Сталін не кращій, що нацизм, що коммунізм, та лайна одного сорту.

Але потролити пігдогів- це завжди ми перші. Заради такого і ось тобі мемчік, і ось тобі зігу, і взагалі шо ви маєте проти рімлян та іх жестів?

Тут зрозуміло, це гіперболізація пропоганди ворога, якби ростелебачення розповідали що проти них воюють клоуни, то улюблений камуфляж на фронті був би костюм Джокера, і похер що з маскуванням трабли. Тролити пігдогів ми не бросимо, як то кажуть.

А, кажуть що тут воюють нацисти? Русскій, ти куди пішов, а ну дивись як я кідаю зігу  ̶т̶о̶б̶і̶ ̶в̶ ̶г̶л̶а̶з.

Тобто як контрпропаганда тролінгом- то ок. Але заглиблюватись в це не можу. Дід воював, і розповідав як воно було. Книжки читав. Історію вивчав. Тому відношення до нацистького режиму в мене однозначне.

Але ж є невеликі поцінувачі Гітлера у світі. Ну реально є. Так, як субкультура, і я за свободу слова та самовираження, але всеж не розумію.

А потім зрозумів що в Україні, та і в світі, буде в майбутньому чимало поцінювачів Путіна. І аргументи в них будуть. Спортивним був, не те що нинішні дохляки. Працював на велич одного народа та однієї мови. Підняв армію та мав не маючу аналогів зброю (про велич німецької зброї у 2 світовій війні ж теж розповідають забуваючи про"аналоговнети" яких теж вистачало). Був за хрістіанські цінності та проти ЛГБТ. А яка в нього була професійна пропоганда!!!

Сьогодні за такі ідеї про Пітуна від патріотів України можна як мінімум вихватити в єблєт.

Але що буде за 30-40 років, коли слова тих хто воював будут втрачені в загальному інформаційному шумі? Чи будуть тригерити через 30-40 років жахи Маріуполя, Бучі чи інших міст? Ризик третьої світової та ядерних ударів? Наші боль, страждання та бажання вижити та перемогти?

Що ми залишимо нашим праправнукам, як вони будуть сприймати нас, та нашого ворога? Чи будуть вони розділяти всі наші ідеї, чи будуть вважати що "з Путіним не все так однозначно?", при тому вважати себе нормальними українцями?

Блядські питання ці зайобують (с) Митець.