"Про дніпровську воду в Криму" - Віктор Бобиренко

"Про дніпровську воду в Криму" - Віктор Бобиренко

Арахамія сказав те, про що багато хто говорить.
На умовній шкалі стосовно дніпровської води є два протилежних полюси. Один, якого категорично притримуюся я, звучить так: ворогові українську землю лише під братські могили. Ні міліметра нашої території. Ні ковтка дніпровської води.
Протилежний полюс, який можуть теж представляти патріоти: тамжежлюди, воду треба дати бо люди не винні. І патріоти-екологи додають: треба дати воду в Крим, бо поки ми тудеи повернемось, там вже буде пустеля.
Цим діячам я хотів би трошки на історії. До 1950-х, коли побудували Дніпровсько-кримський канал якось же ж було? Ну і перед цим історичних 3 тисячі років, від до-греків?
Ну ось і все. А стосовно "тамжежнашілюди" скажу:
1) тих людей ніхто не гнав на референдум робити Крим росйським островом. Мали б здогадатися, що на острів дніпровська вода не потече
2) якщо ми ворога і його населення жадіємо, а він нас і наше ні - ми програємо. Уявіть, союзники по антигітлерівській коаліції не бомбардують Гамбургський порт чи кельнські військові заводи, бо там можуть загинути мирні люди, які мироно роблять підводні човни чи снаряди - перемогли б Гітлера?
Але є і позиція середини: дніпровська вода, як переговорний інструмент: ми вам воду, ви виводите війська з Донбасу.
Наче ж логічно? І про це саме каже Арахамія.
Але це злочин. Бо Україна неділима. Крим наш. Крапка. Дати воду в Крим - легімітизувати окупацію.
Але найсмішніше те, що Зе!команду, з їх голубами миру: Єрмаком, Разумковим, Арахамією і їх братом по роззброєнню Сивохою Кремль розведе як котят (Чечетов крутиться в пеклі). Пообіцяють канхвєту Тузік, скажуть перестанем стрілять, відведем війська.
А потім, коли усе накриється мідним тазом, скажуть, що це ж не ми, ідіть домовляйтеся з Пушиліним/Пасічником, як із суверенами (якими їх видає світу Путін), а не терористами (ким вони є насправді).
Тільки тоді, коли голуби миру схаменуться, буде вже трошки пізно.
Тому, потрібно формувати громадську думку так: людей на острові Крим жаль, але на острів вода не потече. Вона може текти тільки на український півострів Крим.
Усі, хто хоче дати ворогові на війні додаткові переваги - злочинці.
Проти Арахамії СБУ має терміново відкривати карну справу, інакше вони з Бакановим - подєльнічкі.
Путін *уйло!
Крим - це Україна.
Дніпровську воду - в український Крим.

Віктор Бобиренко