"Про Людей , Чортів і принципи" - Віталій Гайдукевич

"Про Людей , Чортів і принципи" - Віталій Гайдукевич

Усі обурилися Ган... Гордоном? Ну ок, а далі-то що? Лише емоцією в літерах на ФБ ситуацію не виправиш. Країна і надалі буде потопати в колаборантах, совках, покидьках, якщо Ви... якщо МИ усі і надалі будемо їх толерувати.

20 років тому, коли ми ще якось рефлексували на запарєбрікове сінема, такий собі Балабанов зняв фільм "Про уродов і людей" (рос.). Безвідносно до змісту стрічки (не бачив) - назва дуже пасує до сьогодення.

І не треба тут про мову ненависті. Ні, це мова принципів.

Давайте будемо відверті - негідники мають бути нерукопотиканні. "Санітарна зона порядного Громадянина - поруч зі мною і моїми друзями, серед моїх знайомих, колег і партнерів не буде ватного, зеленого, малоросійського і іншого різновида чортів. Жодною дією я не буду легітимізувати покидька." - Це має бути правилом.

"Я не куплю послуг, не придбаю товару, не вип'ю кави, не лупитиму селфіки, не сяду за один стіл, не подам руки людині, яка є лояльною до чортів. Я просто не хочу цього бруду біля себе." - Це має бути правилом.

"Я куплю, придбаю, кавуватиму, ділитиму один простір із тими, хто поважає Державність, Гідність, Відповідальність. Я хочу знати, що довкола мене Люди. І їх варто підтримувати і словом, і ділом." - Це має бути правилом.

І про контраст. Поки одні рефлексують в ФБ, інші - Люди - просто збирають гроші на допомогу людям на самоізоляції. Цього тижня ми запускаємо Останній Конвеєр. Але щоб він відбувся, потрібно зібрати ще 100 тисяч гривень.

Долучитися просто - Приватбанк: 5169 3305 2158 3853
Отримувач - Бузіло Антоніна, Голова правління ГО.

Якщо Ви хочете перевести благодійні 1000 гривень в обмін на участь в Останньому Конвеєрі, телефонуйте +38 095 853-84-57 або реєструйтеся тут: https://cutt.ly/GyRZeGw

Територія #Res_Publica - тільки для Людей, Чортам вхід заборонено.

Віталій Гайдукевич