"ПРО МЕДВЕДЧУКА І БОМБУВАННЯ ВОРОНЕЖУ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ПРО МЕДВЕДЧУКА І БОМБУВАННЯ ВОРОНЕЖУ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Почну з Воронежу.

 З’явилася інформація, що в західних областях Росії, які межують з Україною реально і всерйоз готуються до партизанської війни. Там впроваджують підвищені заходи безпеки через «загрозу втручання в роботу об’єктів транспортної інфраструктури». У перекладі українською, там бояться що в Росії хтось почне рейкову війну, з підривом мостів, підпаленням станцій і пусканням потягів під укіс.

 Особисто я не здивувався. Що хіба ви не чули про глибоке російське підпілля, яке ще не забуло традиції Локотокської республіки і мріє про створення Курської, Воронезької, Білгородської та інших народних республік? Про Стародуський район я взагалі мовчу – все ж таки територія колишнього Стародубського козацького полку гетьмана Івана Мазепи. Тамтешні повстанці з підготовкою рівня командос, на їхніх шляхах здатні влаштувати справжній армагедон. Один міст в Білгородській області вчора як раз злетів у повітря. А нас там нєт, ви ж в курсі?

 Проте стало відомо, що крім повстанців на шляхах влаштувати армагедон росіянам у тих областях готується… саме ж російське керівництво. Вже готують підриви шкіл, лікарень, житлових будинків та нанесення ракетно-бомбових ударів по містах в західній частині Росії та в Криму. Про це повідомив керівник українського ГУР генерал Буданов. Мета та сама що й перед Другою чеченською війною, збурити громадську думку проти українців аби таки провести мобілізацію в армію РФ, яка нині зривається скрізь.

 Тобто – все за класикою. Якщо НАТО нападе на Росію, Росія почне бомбити Воронеж. В реальності бомбити Воронеж Кремль готовий навіть за війни в Україні, яку він сам же й почав. Реальність вносить корективи.

 Можу лише побажати Кремлю не стримуватися в почуттях і для вірності почати пускати під укіс пасажирські потяги на Уралі, влаштовувати теракти на меридіані Волги та кілька разів підірвати метро в Москві та Пітері. А недорогі росіяни мають до всього цього поставитися з розумінням, і не забувати собі повторювати: «Головне аби українці не прийшли». Ми власне і не збираємося. Але ж правда не те що є, а те що Скабеєва сказала.

 І про Медведчука. Його затримання я краще прокоментую через пару тижнів. Коли зрозумію де він тоді буде – в Києві чи вже у Будапешті? За ґратами, чи його знову палацовим арештом принижувати будуть?