"Про неприємне" - Mason Lemberg

"Про неприємне" - Mason Lemberg

Подвиг невідомого Героя який помер після слів "Слава Україні!" дійсно є подвигом. Багато людей перед смертю відчувають смерть і він ймовірно розумів що станеться далі і робив цей крок свідомо.

Відстоюючи своє право померти вільною Людиною на своїй землі.

І тим самим ще раз нагадавши всім ублюдкам, які колись бачили мир в очах путіна, а тепер бачать мир в очах "простих росіян", що вони, а ніякий не путін, прийшли на нашу землю нас вбивати, допоки ми не переможемо їх.

І тим самим ще раз нагадуючи всім ублюдкам що Героями в цій війні є такі безіменні Герої, які віддають своє життя за право бути вільним на своїй землі, а не тупі самозакохані індюки, надуті телевізором, які крім біди і нещасть нічого цій країні не приносять разом з їхніми орденоносними шль_ндрами.

Ця безіменна людина - Герой.

Саме тому, якщо ви поважаєте цю людину, поважаєте людей які віддають життя за Україну припиніть ці огидні танці на костях.

"Дайте ім'я", "дайте ім'я за гроші", "о, і я скину грошей щоб сказали ім'я Героя", "о, Герой той то, він зник безвісти", "о, Герой хтось інший"...

ЩО ЦЕ ЗА ЇБАНЕ БЛЯДСЬКЕ ХАЙПОЖЕРСТВО І ТРУПОЇДСТВО?

А той що зник безвісти і в якого 5-ро дітей, якщо навіть то не він був розстріляний на ТОМУ відео, то він не Герой? Людина, яка могла залишитись вдома бо має 100% захист від призову, але пішла на війну, воювала на передовій і зникла безвісті перестала бути Героєм (стала не таким Героєм), тільки тому що на тому відео не він??? Серйозно?

Хочете похайпувати на смерті, пострибатм на костях, у вас багато грошей - відвідайте дітей тої людини, яка залишила п'ятеро дітей сиротами, подаруйте їм ці гроші.

Майте повагу до тих, хто віддав життя за Україну. До всіх. Кожен з них віддав найдорожче.