Про інформаційний шум. 102 день гарячої фази

Про інформаційний шум. 102 день гарячої фази

1. Путінська інформаційна машина змінила методи, але не змінила свою активність в Україні та світі. Замість прямого впливу зараз працюють новостворені немов би антиросійські телеграм-канали, фейсбучні аналітики-консерви, західні політики на пенсії та невідомо звідки спливають військові аналітики четвертого рівня.

2. Наприклад, українські попи московського патріархату раптом виявили недовіру(!) своєму царю Кирилу, зробивши вигляд, що стали незалежними від нього, а, крім того, набагато автокефальніше своїх українських колег(ПЦУ), які, на відміну від них є частиною світового православ'я, і намагаються довести своїй пастві, що тепер нема сенсу переходити разом з храмами в ПЦУ, що, безумовно, скоро на західній та центральній Україні відбудеться, бо(знов) ПЦУ разом з Варфоломієм нелегітимне, а вони, тепер без Кирила(якого, тим не менше згадують в молитвах), повністю самостійні та легітимні. Навіть використали "суку православну"(по виразу Порошенка) Новінського для невеличкого спектакля.

3. Захід не хоче нашої перемоги, перестав надавати зброю, домовився з Путіним про нові кордони в середині України, у нас страшні втрати, але про це не кажуть, в ЗСУ нема кому воювати, скоро всіх мобілізують, навіть 60-річних та студентів і т д - чули таке? Дуже просто подібні "експертні" думки подавати в немов би проукраїнських телеграмканалах для репостів іншими каналами, серед відео знищених російських танків та влучень в наші об'єкти.

4. Війна закінчиться за тиждень, за два тижні, зовсім точно за три тижні, відлік цьох трьох тижнів вже починається, будуть перемовини, вже майже домовились, ще трохи, мы зафіксуємо кордони, а там будемо домовлятися, щось не вийшло, ще два тижні, ще півтижня, та ні, ми не будемо домовлятися, до 2035 року, коли візьмемо Москву, ні, не Москву, потрібно брати Сахалін, інакше війна не закінчиться, і, взагалі, ми всі загинемо, але переможемо, ще Ванга сказала, а Нострадамус підтвердив, що американці не зацікавлені, тому все наше покоління буде воювати, зброю дадуть, коли ми підпишемо всім населенням, що Білгород не чіпатемо... Друзі, давайте розуміти, що час та все світове суспільство працюють на нас. Навіть Німеччина, яка виглядає дивно, весь час рухається, хоч і не швидко, проти Путіна. Вже суспільство має консенсус, що війна закінчиться на рубежі 24.02, або(скоріше, до того часу це всі зрозуміють) на рубежі 1991 року. Жарти про Москву, що палає, давайте залишимо для тостів в День Перемоги. Але тости про смерть Путіна(щобвінздох) - це реальність. Це без нас вирішать росіяни після системних перемог ЗСУ на Сході та Півдні цього літа.

5. Мені, безумовно, дуже шкода, що значна частина українців, що проживали на окупованих в 2014-15 та 2022 році територіях, весь час отримують сигнали гібридної російської пропаганди і не всі можуть відрізнити серед сотень варіантів брехні правдиву інформацію, після звільнення на якийсь час стануть в обставини малої дитини перед складною дійсністю, на жаль, наше завдання буде весь час впливати на цих громадян позитивним досвідом, а не віддати їх черговій партії регіонів-блоку за життя-і будь яке об'єднання проти України для впливу через них на політичні процеси в нашій державі. Будь-які компроміси з російським впливом, які точно прийдуть через інформаційні помийки, повинні бути відкинуті. Один з шляхів - постійна модерація інфопростору спеціалістами в погонах, яким роботи все додасться

Слава Україні!

Красовицький щоденно