"Про ослячу короткозорість "лідорів", за якими ви кудись йдете. Тільки от куди?" - Маson Lemberg

"Про ослячу короткозорість "лідорів", за якими ви кудись йдете. Тільки от куди?" - Маson Lemberg

От просто цікаво кого саме наш дурачок запросив у Швейцарію з боку міфічної держави "Палестина"?

А Швейцарія, взагалі, про це знає? Бо Швейцарія - це взагалі-то досить закрита країна, яка має візовий режим з такими країнами як "Палестина" і навіть не впевнений, що Швейцарія таку країну визнає.

Чи наш дурачок вже уявив себе владічєцей морской?

"Україна визнає дві держави, і Ізраїль, і Палестину, і зробить усе, щоб Ізраїль зупинився, щоб закінчився цей конфлікт, і щоб цивільні люди не страждали" - а може "Україна" (тобто, дві зрадницькі шмати) зробити так, щоб цивільні не страждали в Україні?

Це перше.

І друге: йшов 9 місяць війни Ізраїлю з Хамасом, а довбойоби з Шапітолію так і не можуть зрозуміти, що Ізраїль в цій війні відстоює своє святе право на помсту. Відстоює в умовах абсолютно огидної ісламсько-лівацької пропаганди, яка є точної копією російської пропаганди.

Так само як росія всі ці десять років навішувала лапшу всьому світу про "розп'ятого мальчіка", так само і зараз ми не чуємо нічого крім "розіпятих мальчіків". І це не про те, що мирні люди там не страждають, це про те, що з повістки денної пропагандонів зник "палестинський солдат, який вже 9 місяць воює проти армії". А його замінили жінки і діти. Щоб складалося викривлене враження, що Ізраїль воює з дітьми і жінками. Нічого не нагадує?

І зараз вся ця лівацька худоба, всі ці Амнесті Інтернешнл, які забороняли українському війську захищати українські міста (з яких попередньо евакуювали населення), ця вся худоба захищає терористів і цій худобі пох, що терористи дійсно прикриваються мирним населенням.

Наш дебілко став на сторону худоби, яка так само буде заперечувати наше право на помсту в цій війні. А я впевнений, попри все, ми переможемо і ми повинні помститись.

Держава Ізраїль - лайно. Держава українських злодіїв, їьаних совкових артистів, держава, що уряди якої намагались всидіти на двох стільцях одночасно. Але, як це не парадоксально, ця держава зараз захищає Вест західний деградуючий світ.

Бо ця війна не про незалежність міфічної держави, на яку всім насрать і не про палестинських дітей, на яких теж всім насрать. Це удар по морді тим, хто мріяв пропитляти безкарним. Їх усіх криє від того, що не вийде просто так вбивати людей на вулицях і не понести за це покарання. Саме тому вони, від усвідомлення цього факту, квичать як свині. І великою мірою, це рятує Європу, яка підохуїла від суїциїдальної толерантності настільки, що на її вулицях стадо святкувало розстріли людей на фестивалі.

Великою мірою це показує нам приклад як треба ігнорувати всю цю лівацьку худобу, яка вже скоро по створених лекалах буде пробиватися про розіпятих мальчіків Бєлгорода.

І це все не про якийсь там гівнофорум, на який всім просто насрать і з якого буде толку не більше ніж інших потужних кримських платформ за грубі гроші, це про про ослячу короткозорість "лідорів", за якими ви кудись йдете. Тільки от куди?