"Про повернення військовим доплати у 30 тисяч гривень" - Mason Lemberg

"Про повернення військовим доплати у 30 тисяч гривень" - Mason Lemberg

Міністр оборони Олексій Резніков, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний, голова СБУ Василь Малюк звернулись до парламенту з проханням відкласти розгляд законопроєкту про повернення військовим доплати у 30 тисяч гривень.

______

Про що це свідчить? - Це свідчить про наступне:

1) за несподіваним блокуванням вже ПРИЙНЯТОГО закону про доплати військовим стоїть не шалава з Голосу, а особисто товариш зі сталевими яйцями.

2) товариш наскільки сталевояйцевий і сміливий чувак, що воліє ховатися за мужніми плечима шалави з Голосу.

3) товаришу абсолютно насрати на українську армію. І, скажімо, пиляння на дорогах для нього важливіше.

4) використання інституцій, інститутів, зловживання довірою до армії, дискредитація армії і довіри до військового керівництва для цього сміливого чоловіка - це теж норм.

Фактично чувак, користуючись вседозволеністю змушує інших осіб, брати на себе ЙОГО іміджеві втрати. Не здивуюсь, що робить він це методом шантажу.

Це вже не перший раз, до речі.

Що далі?

А далі будемо чекати хвилю висерів на тему "30000 грн - це популізм". І не майте сумнівів що кожен хто буде про це казати є або особою якимось чином залежною (наприклад, посадово залежною) або про sукою. Третього варіанту просто не існує.

В будь-якому випадку це черговий наочний приклад різниці між імітації перемоги і Перемогою, яка не можлива з цим лайном.