"Про реальну українську політику і це багатьом не сподобається. Але це наше реальне життя" - Борислав Береза

"Про реальну українську політику і це багатьом не сподобається. Але це наше реальне життя" - Борислав Береза

Бюджетний комітет ВР розглянув та затвердив пропозиції до скандальної Бюджетної декларації Уряду на 2025-2027 роки, яка передбачає заморожування соціальних виплат і помітне зменшення видатків на оборону. Але це напряму пов'язано з тим, що ВР не буде працювати найближчі тижні. І це влаштовує Офіс президента.

Поясню чому. Якщо до 11 серпня у ВР це не буде розглянуто, то Бюджетна декларація залишається прийнятою без жодних пропозицій Верховної Ради і всі заморожування соціальних виплат та раніше озвучене помітне зменшення видатків на оборону вважаються затвердженими. А потім на Банковій скажуть, що ВР нічого не зробила, щоб завадити, тож вся провина і відповідальність на народних депутатах. Як казав один класик української політики "Оцініть красоту гри".

Розумієте чому у Зеленського та Єрмака зацікавлені у паралічі ВР та чому Стефанчук не вносить на голосування законопроект про заборону діяльності церковних організації пов’язаних з РФ? Справа не лише у заграванні зі своїм електорату, а й у корисних інтересах. Тому вірогідність початка роботи ВР до 11 серпня вважається нікчемним. А "слуги" поїдуть у відпуску у відрядження. ))