"ПРО УКРАЇНСЬКИЙ РОСІЙСЬКОМОВНИЙ КАНАЛ" - Антін Мухарський

"ПРО УКРАЇНСЬКИЙ РОСІЙСЬКОМОВНИЙ КАНАЛ" - Антін Мухарський

Після 28 років Незалежності всі притомні, освічені, культурні, та й просто небайдужі громадяни могли потроху, не кваплячись без насильства і примусу опанувати українську (навіть якщо не вчили її в школі).
Тому сьогодні російська мова у вустах моїх співгромадян у публічному просторі це не просто засіб комунікації (як вони стверджують) - це ДЕКЛАРАЦІЯ своєї належності до різних форм 'руського міра', починаючи від культурологічних пушкінсько-булгаковсько-ахматовських сентенцій, продовжуючи гламурно-глянцевими шмарклями мааасковской попси і закінчуючи такою собі цілком табачніковськой традицією місцевих малоросів 'украинскій язик, знаю, люблю, но на русском мнє как-то удобнєє і понятнєй'.
Не обманюйте нас таваріщі і самі не обманюйтесь РОСІЙСЬКОМОВНИЙ УКРАЇНЕЦЬ - ЦЕ РОСІЯНИН. Інший, другой, нєнавідящій Путіна і російскій тоталітарізм, як Кісєльов і, Ганапольскій, как убітий Нємцов і покійна Новодворська, які, можливо і боролися і вболівали за Україну, бо вбачали в ній перед усім таку собі Іншу Росію, демократичну, веселу альтернативу Імперському, радянському, просталінському кодлу. Але РОСІЮ (Русь, Молоросію, Новоросію) гдє всє панімают па русскі і вапщє очєнь пахожі на нас..
П.С. І так - російськомовний канал в Україні для росіян - це намагання побудувати таку собі трошечки іншу, альтернативну Росію в Україні, з Пушкіним-Булгаковим-Ахматовою, гдє русскому чєловєку жівьотся вольготно і понятно, гдє всє от Камчаткі до Ужгорода панімают шуткі 95го квартала і слушают пєсні Ані Лорак і Таісії Повалій, вєдь ми - адін народ, нєсмотря на нєкоториє разногласія і должни жіть в мірє! В РУССКОМ МІРЄ!!!
Будьте обережні!!! Маємо наразі справу з новими незнайомими нам формами русифікації, які декларують молоді члени нової команди президента.
Щось підказує мені, що ДЄЛО ТАБАЧНІКА ЖІВЬОТ І ПРОЦВЄТАЄТ:
у будь який спосіб, за будь яких обставин, але більше російської мови, жартів, пісень і російських сенсів в Україні. Тоді й воювати не прийдеться.
Бо РОСІЯ ТАМ, ГДЄ ЗВУЧІТ РУССКАЯ РЄЧЬ!!! Гдє гаварят, пают і шутят па русскі.
І це для росіян АБСОЛЮТНА ІСТИНА!!
А для нас ще ні....
Тому й така хуйня в душах, умах, країні...
Бо мова - ВАЖЛИВА!!!
Говоріть українською і Україна переможе! Говоріть російською і переможе .... самі знаєте хто...
І не кажіть, що вас не попереджали
Всім гарного дня))
Борімося - Поборемо!!!

Антін Мухарський