«ПРО ВІЗИТ МЕРКЕЛЬ ДО ПУТІНА» - Олег Пономар

«ПРО ВІЗИТ МЕРКЕЛЬ ДО ПУТІНА» - Олег Пономар

Я багато разів писав, що стосовно України весь Захід виступає єдиним фронтом і з єдиною позицією. І Німеччина і Франція підтримують українсько-американський варіант варіант миротворців: повне виведення московських військ, миротворці по всій території включно з державним кордоном. Захід тиснутиме на Московію і вона крок за кроком має поступатися. Що й відбувається. Водночас пам'ятаймо, що Москва казатиме з точністю до навпаки — що це вона дотискає Захід. Для внутрішнього користання і для наших корисних ідіотів — якраз зійде.

Список країн-миротворців узгоджується. Я раніше писав про список Расмуссена і він є основою для перемовин. У списку не може бути Московії чи Узбекистану, наприклад. Але може бути Казахстан. Я писав про Казахстан два роки тому — НАТО підготувала два його миротворчі батальйони. Також у списку точно мають бути Швеція та Фінляндія. Чи будуть там такі країни НАТО, як наприклад Греція — теж у процесі перемовин.


Звичайно, на зустрічі Меркель і Путін говорили про Nord Stream 2 (насамперед про це й говорили). І Німеччина і Московія хочуть його добудувати і надати Україні гарантії щодо збереження транзиту. Цей варіант не влаштовує Україну, США, Польщу, Литву, Латвію, Естонію. І США попередили Меркель про санкції — як це й прописано у законі США про перешкоджання будуванню Nord Stream 2.

Боротьба триває.

Олег Пономар