Про візовий режим з росією або "слідкуйте за руками" - Mason Lemberg

Про візовий режим з росією або "слідкуйте за руками" - Mason Lemberg

Я думаю, кожен з нас пам'ятає слова товаріща Зеленського про те як він закінчив війну в своїй голові.

Як це стосується візового режиму з росією, який вводять з 1 липня?

Поясню:

На сьогоднішній день переміщення громадян росії в Україну через спільний державний кордон не є можливим. Всі поїздки белгородців на барабашово, вся прикордонна торгівля, всі відвідини родичів, всі транзити, всі вантажні і пасажирські перевезення, все що займало 99% звичного прикордонного руху є неможливим.

Можливими залишились 2 варіанти:

1) проникнення комбатантів з російським паспортом через лінію фронту (але це не має відношення до візового режиму)

2) спеціальна поїздка худоби в Україну, обїжджаючи півЄвропи і виїжджаючи з західного кордону України.

Зрозуміло що цим другим варіантом будуть користуватися зовсім не "рядові" громадяни РФ, а "спеціальні гості". І цим "спеціальним гостям" створюють спеціальні умови для таких подорожей. І тут вже абсолютно пофігу чи є безвіз з рф чи ні, якщо цю снсбк тягнуть в Україну спеціально.

Її і будуть далі тягнути, як тягнуть зараз і без безвізу, як наповнюють ними інформаційний простір зомбомарафону, як роздають цим діячам українське громадянство..

А для того щоб це побороти потрібно щоб Зеленський розпочав війну в своїй голові і усвідомив, що це вороги. А він цього не здатен зробити.

То ж від "візового режиму" нічого не зміниться ні на зомбомарафоні, ні на вулицях наших міст.

А це рішення, так воно потрібне було ще в 2014, а то й в 1991 - це лиш чергова сеча в очі і намагання зіграти на патріотизмі людини, яка робить прямо протилежне, тягнути в наше суспільство і наші голови гусню з зомбімарафону.