"ПРО ВАНДАЛІЗМ ВІД НИНІШНІХ ЗЕЛЕНИХ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ПРО ВАНДАЛІЗМ ВІД НИНІШНІХ ЗЕЛЕНИХ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

От їй-Богу, от це пишу і більше теми розмальованої будівлі ОПУ не торкаюся.
Читаю "плач Ярославни" від ЗЕботви про те, в які кошти виллється очистка будівлі ОПУ, і аж підбиває спитати - а когось цікавило в яку копійчину вийшло державі прибрати залишки міхо-майданчику під Верховною Радою? Скільки коштувало розібрати тамтешний гадючник і повернути територію до стану хоча б приблизно як було? Яких збитків зазнав Київ через те, що більше місяця в центрі був заблокований рух? А що вислухали українські чиновники від американського джаз-колективу, після того як озлоблені прибічники Саакашвілі ломанулися штурмувати Жовтневий палац з глядачами (в т ч - дітьми) і тим самим джазом на сцені? Хтось це рахував?
Так от завдяки тим вихилясам Зеленський став президентом. У них зараз у фракції "служок" у ВР сидить Ліза Богуцька, яка тоді в міхо-майданчику брала активну участь. У них в Укроборонпромі зарплатну зарплатню отримує Мустафа Найєм, який тоді владу хитав так що гаї гули. Не забули?
Я ж гарантію даю, ані Саакашвілі, ані Найєм, ані Соболєв, ані Семенченко трьох копійок не заплатили за все, що тоді насвинячили.
Я гарно пам'ятаю, "Майдани-3", "семено-редути", "міхо-майданчики" та інші "Ночі на Банковій" в період Порошенка відбувалися ледь не в режимі нон-стопу. Нині такої активності як тоді, я не спостерігаю й близько, по ситуаціях набагато більш кричущих - і це саме собою дає зрозуміти ЯК організувалися всі ті "майданчики" і "редути".
Все це категорично не виправдовує вандалізм. Та якщо "Слуг народу" аж так непокоїть вандалізм нинішній - хай вже зараз починають каятися за вандалізм свій власний. У ті часи коли вони готувалися стати зеленню.
І ще - хай згадають, чому відбулася акція під ОПУ. Наприклад, через те що вже рік за гратами сидить Ріффмастер - без вироку суду. Цим фактом обуритися у зелених бажання не виникає?