"Про землю" - Віктор Бобиренко

"Про землю" - Віктор Бобиренко

240 "за" продаж землі. Я думаю ось що:
1. Володимир Олександрович виконав першу передвиборчу обіцянку. Він обіцяв випустити на волю землю. І ми бачимо: - Земля і Воля. А його виборці і не в курсі, що вони за це дружно двічі проголосували. Учітє матчасть.
2. Думаю, в партії (закреслено) в Офісі президента боролися дві думки: або підіграти електорату і залишитись без транша МВФ на зиму, або транш це важливо.
3. Володимир Олександрович показав, що у нього є те, що іде у комплекті з тим, чим він грав на роялі. Вперше він забив на те, як це сподобається його глядачам. Це добре, як на мене. Може він так навчиться і Путіну огризатися?
4. Де ви бачили, щоб президент сам сідав за компа і писав закони? Закони пишуть люди. Цим людям платять інші люди. Як колись шуткував Ігор Валерійович: "кто девушку ужінаєт, тот єйо і танцуєт, да?" І ось люди забули за багато банальних речей: земельний банк, відкритий кадастр, зате не забули, що латифундистам можна по 210 тисяч га на себе скупити. А так завжди у артистів: виступає він один, а працює багато сценаристів. ХЗ, що вони в закон допишуть до другого читання.
5. Зе! показав, що більшість фракції він контролює. І вони проголосують навіть, якщо у другому читанні латифундистам віддаватимуть землю із селянами. Ну, душ по триста хоча б.
6. Звідси висновок: треба слідкувати, щоб з правками ті, хто справді пише закон не повносили запрєдєльної хрєні.
Дуже добре з цього приводу виступила Ірина Геращенко з ЄС . Там більше і сказати нічого.
Але одне точно: земля має стати товаром. Ніхто не може заборонити людині розпоряджатися своєю власністю.
Ну, принаймні доти, доки Слуги вже не лібертаріанці, але і ще не соціалісти.

Віктор Бобиренко