"Проблема не тільки в тому, що вони крадуть. Крадуть безбожно. І під час війни за виживання" - Маson Lemberg

"Проблема не тільки в тому, що вони крадуть. Крадуть безбожно. І під час війни за виживання" - Маson Lemberg

Куди більша проблема, що вони це роблять максимально тупо і показово.

Проблема в тому, що товарищ Зеленський, своїм власним прикладом, створив сюрреалістичний культ вищості слуг народу ніж сам народ.

Досі, за 3 роки великої війни, Зеленський не пожертвував жодної власної копійки на військо. І це зовсім не тому, що він скромний і дотримується правила "допомога має бути мовчазною". Бо ми говоримо про особу залежну від слави, яка живе пустим піаром, всюди і весь час.

Підозрюю, що в якийсь момент, він кине якусь кістку якомусь придворному збирачу грошей (не маю підстав назвати цих осіб волонтерами) і це роздають в усіх ЗМІ до рівня більшого ніж десятирічна американська допомога.

Але й навіть це буде фуфло. Бо такою ганебною поведінкою, власним невтручанням в допомогу армії, Зеленський створив приклад для слуг і чиновників, що не треба цього робити.

Колись, десь півтора роки тому, в безглуздого трансексуала мар'яни запитали про її власні донати, на що вона відповіла, що функції влади допомагати війську інституціонально (не дослівно, але по-суті). Мовляв, вони свою лепту вносять таким способом. Звісно, ця безголова мебель сама до такого догадатись не могла. На той момент це вже була встановлена модель поведінки в цій клоаці "допомагати інституціонально". Тобто, ніяк. І це вважалось і вважається нормально.

А те, що сім'ї військового і він сам, потрапляючи на лінію фронту, крім його власної участі, кров'ю і потом, змушені ще й нести фінансовий тягар "на корчі, ремонт корчів, спорядження, амуніцію, ітд", коли ці люди стають залежними від війни, отримуючи крім моральних страждань і переживань, ще й фінансовий тягар - то нічого.

Товариша Зеленського і слуг народу не хвилює як живе народ на війні, вони "допомагають" інституціонально, купляючи інституціональні яйця.

І в той момент, коли тисячі злодіїв і жополизів, намагаються дотягнутися язиками до сталевих яєць, їхні накрадені фінансові ресурси можна було б хоч частково направити на потреби війська. Щоб не тільки їм дозволяли пиздити мільйонами, а потім брали на поруки, а й вимагали в цих сосен корабельних допомагати армії. І не тільки від тих, хто попався.

Але ні.

Такого звичаю не придумали.

Придумали протилежний "не допомагати лохам", бо допомагають інституціонально. Нехай за власні кошти самі вигрібають на ремонт своїх корчів ітд.

Показово не допомагати. Не допомогою армії, показуючи свою "інституційність", зверхність над плебсом.

І воно проявляється не тільки в цьому. В концертах 95 кварталу, на яких купа бичків ходить поржати з біженців, україномовних ітд.. Вони, бички, там у безпеці. Якщо вже так, то зробіть магазини Рошен "у безпеці", вони хоч мільярди податків платять чи клієнтів інших великих компаній.

Зеленський, своєю поведінкою, сформував показову соціально-деградовану касту "інституціонально допомагаючих", які тільки посилюють розкол і деградацію суспільства цією показовістю, соціальним і класовим проваллям і несправедливістю.