"Проблема не в Буковелі, Омані, проблема в брехні" - Володимир Омелян

"Проблема не в Буковелі, Омані, проблема в брехні" - Володимир Омелян

Проблема не в Буковелі, Омані, «ці руки нічого не крали», «я нічого не знаю, але все зроблю правильно, порадившись насамперед з народом».

Проблема в брехні.

Якщо Ти задаєш народу п’ять запитань, а потім взагалі не повідомляєш про результат «опитування» і Твоя монобільшість не голосує за жодну позитивну відповідь - Ти брешеш, що Тобі цікава чиясь думка, окрім Твоїх друзів.

Якщо Ти вводиш третій локдаун поспіль без жодного пояснення і обґрунтування, а його дати дивовижним чином збігаються з відпусткою «95 Кварталу» - всі розуміють, що Ти це робиш лише для того, щоб у підсумковій декларації вписати ще декілька мільйонів.

Коли Ти забороняєш роботу ресторанів, кафе, торгівельних центрів, а на гірськолижному курорті твого друга тиснява тисяч людей без масок - це Велюр-2.

Коли Ти зранку сумуєш за розстріляними іранськими ракетами російського виробництва пасажирами і екіпажем літаку МАУ «Ромео», а сам через півгодини з безтурботною посмішкою донжуана в «Богнері» фотографуєшся на найдорожчому курорті України, де капучіно коштує 200 грн - це свинство.

І всі одразу згадують, що минулоріч, в день загибелі авіалайнера, Ти грів пузо в Омані і 48 годин не міг повернутися в Київ. А потім ще тиждень вичавлював з себе, що винуватий не екіпаж МАУ, а Тегеран. Хоча, вбивць давно вже усі назвали, а Ти ніяк не міг... бо Москва так сказала...

Шостий відпочинок за рік шостого президента країни, яка в перманентних кризах - елементарна совість взагалі є?

Пика не лусне від накрадених сотень мільярдів гривень лише за 2020?

Ти ж обіцяв турбуватися про бідних - то чому вони платять ще більше, а отримують ще менше?

Ні, ми добре пам’ятаємо, що Ти, як справжній наперсточник на базарі, нам «нічаво нє должен».

Але й ми теж нічого не винні акторам погорілого театру.

І нам не потрібно відключати когось від твіттеру чи інстаграму, можеш перепитати в Януковича

П.С. Дякую Процишин Богдан за чудовий постер.

Як завжди, неперевершено

Volodymyr Omelyan