"Продовжуємо розповідати про новорічні канікули наших українських еліт" - Михайло Ткач

"Продовжуємо розповідати про новорічні канікули наших українських еліт" - Михайло Ткач

Так. А вони були...

Заступник генерального прокурора України Олексій Симоненко. Марбелья (Іспанія). Фото опублікувала дружина Симоненка в інстаграм. За інформацією джерел у правоохоронних органах Симоненко перебував у відпустці за кордоном 10 днів.

Виїзд з України 30.12.2022 через ППр Краківець на автомобілі мерседес р.н. ВС 0001 ХН, разом з Віктор Деркач (за кермом)

Повернення в Україну 08.01.2023 через ППр Краківець разом з Роман Серетко (за кермом) на тому ж авто.

Номер авта «0001», на якому виїжджав з країни заступник генпрокурора, здався мені надто нескромним для людини на такій посаді і я вирішив його перевірити.

Виявилося, що авто зареєстроване на компанію ТОВ «ХОЛДИНГ „ГРАНД ГОТЕЛЬ“». Компанія належить дружині дуже відомого львівського підприємця і депутата Григорія Козловського.

Правоохоронці рівня Симоненка не можуть не знати чим саме займається людина, яка має стосунок до ТОВ «Винниківська тютюнова фабрика», почесний президента ФК «Рух» та власник улюбленого з початку повномасштабного вторгнення росії серед нашої еліти готеля у Львівській області «Emily Resort», який гостинно, а іноді навіть безкоштовно, приймає топ-посадовців на ночівлю, тиждень, місяць.

Але і це ще не все. Роман Серетко, який завозив заступника гепрокурора в Україну, є охоронцем знову ж таки пана Козловського.

Якщо подивитись у відповідному додатку як записаний в телефонах пан Серетко, то записаний він як охоронець Козловського та начальник охорони того самого готеля «Emily Resort».

Віктор Деркач, який вивозив з країни на машині Козловського заступника генпрокурора, у 2016-2018 роки подавав декларації про майновий стан як працівник Управління Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України у Львівській області.

Питань, власне, декілька:

- Як пройшла десятиденна новорічна відпустка заступника генпрокурора Симоненка в сонячній Іспанії?

- Що аж настільки пов‘язує тютюнового бізнесмена Козловського із заступником генпрокурора?

- Скільки або як Симоненко сплатив Козловському за послугу «перетин кордону» з водієм-охоронцем?

- Як охоронці пана Козловського виїжджають з країни?

- Що взагалі відбувається?