Прогноз погоди в Україні на 11 серпня 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 11 серпня 2021 року

Погода в Україні у середу, 11 серпня, буде сонячною та теплою. При цьому, західні, східні та частину південних регіонів охоплять грози.

У більшості областей України прогнозують +27...+32 градусів тепла. Втім, на Заході температура повітря опуститься до +24 градусів.

Найхолодніше буде на Львівщині, Івано-Франківщині та Рівненщині. В інших західних регіонах стовпчики термометрів піднімуться до +28...+29 градусів. Майже усі області накриють грози. На Півночі погода буде різною. На Чернігівщині – сонячно, до +28 градусів. А от на Сумщині – дощитиме, при цьому, там буде навіть трохи тепліше.

У східних областях, а також Дніпропетровській та Запорізькій області також прогнозують опади. Найтепліше буде на Луганщині – аж до +33 градусів. Тепло та сонячно буде й на Півдні – в Одеській та Миколаївських областях – до +31. Водночас на Херсонщині та в окупованому Криму розгуляються грози.

У Києві у середу, 11 серпня, буде сухо, сонячно та помірно гаряче. Денна температура повітря коливатиметься там у межах +28...+30 градусів. Опадів очікувати не варто.