Прогноз погоди в Україні на 13 лютого 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 13 лютого 2021 року

Погода в Україні у суботу, 13 лютого, буде переважно хмарною, лише у деяких регіонах падатиме сніг. Синоптики прогнозують похолодання, яке зайде практично на всю територію країни. Також варто очікувати на сильні вітри.

Найхолодніше буде у північних областях. Там температура опуститься до -11...-13 градусів.

На Західній Україні протягом усією доби буде сухо, опадів не передбачається. Стовпчики термометрів показуватимуть -3...-9 градусів. У східних регіонах в деяких областях періодично йтиме невеликий сніг. Температура повітря коливатиметься від -7 до -11 градусів.

На півночі країни вдень можливі незначні опади. Там буде найхолодніше – позначка термометра опуститься до -11...-13 градусів. У південних областях завтра переважатиме суха погода. Температура повітря становитиме -5...-7 градусів.

У Києві 13 лютого буде холодно. У столиці місцями можливий невеликий сніг, але без серйозних опадів. Удень стовпчики термометрів показуватимуть -11...-13 градусів.

Окрім цього, у суботу переважатиме північно-західний вітер, він передбачається сильним, некомфортним, зі штормовими поривами.

На дорогах більшості областей України – ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

На наступному тижні холод посилиться, істотні опади малоймовірні. Послаблення морозів в Україні очікується 21 – 22 лютого