Прогноз погоди в Україні на 16 листопада 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 16 листопада 2021 року

Погода в Україні у вівторок, 16 листопада, буде холодно та морозно. Перші серйозні "мінуси" будуть у східній частині нашої країни. Там стовпчики термометрів вночі покажуть до -7 градусів.

Вдень температура повітря максимально прогріється лише до +5...+7 градусів.

Синоптикиня розповіла, що температура повітря у нічні години опускатиметься до -2...-8 градусів. А на сході впродовж тижня місцями буде і до -11 градусів.

Та й вдень буде не літній мед, максимально лише 0...+5 градусів. Трохи вищою очікується температура повітря в західних областях, вночі близько 0, вдень +4...+10, на Закарпатті +7…+11 градусів.

Антициклон поки що втримує суху погоду, тож 16 листопада опади малоймовірні. У Києві у вівторок очікується холодна суха погода. Найближчої ночі похолодає до -5 градусів, вдень буде не вище +2...+3 градусів.

На Західній Україні нічних морозі не буде. Але там стовпчики термометрів вже показуватимуть 0 градусів вночі та +4...+6 градусів вдень. На сході буде значно прохолодніше – +1...+3 градуси вдень та люті -6...-8 вночі.

На півночі небо весь день буде затягнуте хмарами, але опадів не буде. Стовпчики термометрів покажуть +1...+3 градуси. На півдні буде трохи тепліше – +3...+5 градусів. Водіям варто бути уважними на дорозі, адже місцями буде туман.

У Києві ранкові хмари швидко зникнуть, та починаючи з середини дня погода буде ясною, без опадів. Температура повітря складатиме +1...+3 градуси.