Прогноз погоди в Україні на 18 грудня

Прогноз погоди в Україні на 18 грудня

Погода в Україні, 18 грудня, буде бездощовою. Втім, синоптики попереджають про ожеледицю у північно-східних областях, а також періодичні тумани із погіршенням видимості до 200 – 500 метрів у інших областях.

Потужних мінусів на 18 грудня не прогнозують. 

Найсвіжішою очікується погода на північному сході – Сумщина, Чернігівщина, Полтавщина, Харківщина. Максимальна температура повітря там не перевищить -3...0 градусів, де підморозить – зміцніє ожеледиця, обережно!

За даними Укргідрометцентру, найтепліше буде на Заході. Температура повітря прогріється до +3...+6 градусів. Втім, сонце на небі не з'явиться до кінця дня. У східних областях буде найхолодніше – -1...+1 градусів. Вдень буде похмуро та без істотних опадів.

На півночі країни буде прохолодно – стовпчик термометра підніметься до -1...+5 градусів. У південних областях синоптики не прогнозують мінусову температуру. Повітря там прогріється до 0...+5 градусів.

У центральних областях погода також буде похмурою та непривітною. Крім того, повітря буде холодним – 0...+2 градусів.

У Києві 18 грудня опади малоймовірні. Втім буде хмарно та дутиме слабкий вітер. Температура повітря становитиме -1...+1 градусів.