Прогноз погоди в Україні на 18 квітня 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 18 квітня 2021 року

Погода в Україні у неділю, 18 квітня, буде доволі прохолодною. На Півночі та у частині західних й центральних областей дощитиме. Температура у деяких регіонах підніметься до +15.

Найтепліше традиційно буде на Півдні. На Миколаївщині, Херсонщині та в окупованому Криму прогнозують +13...+15 градусів. В Одеській області – трохи холодніше.

Північ накриють дощі. На Чернігівщині похолодає до +10...+12 градусів. Натомість на Житомирщині температура повітря прогріється аж до +14.

Частину регіонів на Заході накриють опади. Температура коливатиметься від +11 до +14 градусів. Дощитиме у Закарпатській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

На Сході хмарна погода буде триматися до самого вечора. Проте опадів очікувати не варто. Найтепліше буде на Донеччині, там стовпчики термометрів піднімуться до +15.

Водночас у центральних областях також буде досить тепло. Вдень синоптики прогнозують там хмарну погоду з проясненнями. Проте опадів там також не буде.

У Києві неділя буде вологою та прохолодною. Подекуди падатиме дощ, вдень температура коливатиметься у межах +10...+11 градусів.