Прогноз погоди в Україні на 2 лютого

Прогноз погоди в Україні на 2 лютого

Завтра у південно-східних областях дощі; вночі пориви вітру 15-20 м/с; температура протягом доби 3-10° тепла; на решті території без опадів, на дорогах ожеледиця, у центральних, північних та Харківській областях вночі місцями невеликий сніг; температура вночі 0-6° морозу, у північній частині 8-15° морозу; вдень від 1° морозу до 4° тепла, на Прикарпатті до 8° тепла, у північних областях 1-6° морозу.

Погода в Україні у вівторок, 2 лютого, буде дещо теплішою, ніж у попередні дні. Мешканці Західної України зможуть насолодитися сонцем та відносно теплою погодою.

А от східні регіони протягом 2 лютого потерпатимуть від дощів.

На Західній Україні сонце лише зрідка ховатиметься за хмарами, але опадів не прогнозують. Температура повітря становитиме +1...+3 градуси, однак у Львові стовпчики термометрів покажуть аж +5...+7 градусів. Небо на Східній Україні буде похмуре. Вранішній дрібний дощ у другій половині дня може посилитися, проте незабаром він повинен припинитися. Синоптики прогнозують там +6...+8 градусів, а також попереджають про швальні пориви вітру 15 – 24 метрів на секунду.

На Півночі України існує загроза замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні. Температура повітря становитиме -3...-5 градусів. Небо на Півдні України буде похмурим. Нічний дощ вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися. Температура повітря у столиці становитиме +6...+8 градусів.

У Києві протягом усього дня буде триматися хмарна погода, але опадів не буде. Температура повітря у столиці становитиме -3...-5 градусів.

3 лютого у західних та північних областях невеликий мокрий сніг та дощ, на решті території без істотних опадів, 4 лютого в більшості областей дощ; підвищення температури вночі до 2° морозу - 4° тепла, вдень до 2-8° тепла, на крайньому півдні, Прикарпатті та Закарпатті 10-12° тепла.