Прогноз погоди в Україні на 22 квітня 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 22 квітня 2021 року

Погода в Україні у четвер, 22 квітня, буде багатою на весняне тепло. Проте частину території накриє потужними опадами. Окрім дощів, слід бути готовими до потужних злив та гроз.

Сонячним те безхмарним небом вдасться помилуватись жителям кількох центральних, східних та південних областей. Мовиться про Черкаську, Полтавську, Харківську області, а також Кіровоградщину, Дніпропетровщину, Миколаївщину та Одещину.

На решті територій з дому краще не виходити без парасольки. Також майже повсюди, де чекають на опади, можуть пройти грози. Лише на Луганщині – невеликий дощ.

В середньому температура в Україні коливатиметься у межах +11...+18. Найпрохолодніше на Заході. Тут стовпчики термометрів піднімуться лише до +11...+13 – на Львівщині та Волині.

Вітер в Україні очікують південно-західний, теплий. Виняток – західні області, тут пориви можуть бути рвучкими.

Найбільшим теплом потішать жителів та гостей Києва – +16...+18. Такі самі показники зафіксують і на Миколаївщині та Вінниччині.

У Києві завтра з найближчої перспективи – найтепліший день. Проте на таку теплу перспективу набіжать заздрісні хмари. У Києві в четвер – дощ та гроза!