Прогноз погоди в Україні на 22 жовтня

Прогноз погоди в Україні на 22 жовтня

Погода в Україну в четвер, 22 жовтня, буде доволі теплою, а подекуди навіть з легкими нотками спеки до +20 градусів. Попри незначну хмарність переважно буде сонячно й зовсім без опадів.

Саме четвер, 22 жовтня, стане початком несподіваного осіннього потепління, яке затримається в Україні на декілька днів. Такий прогноз наводить Укргідрометцентр.

У четвер найтеплішим буде південь і запорізьке приазов'я, де температура повітря підніметься до +17...+20 градусів. Вітер подекуди розганятиметься до 5 – 10 метрів за секунду.

На заході й у центрі теж доволі комфортна й тепла погода – +15...+19 градусів. Найшолодніше, але тим не менш тепло, буде на сході – +12...+17 градусів.

У Києві четвер також буде теплим – +15...+17 градусів. Синоптики готові битися об заклад, що з неба не впаде ні краплинки.

Загалом тепла погода на декілька днів затримається в Україні. Так, у суботу, 24 жовтня, захід і північ на один день накриють дощі, але згодом знову повернуться сонце й тепло. Така погода затримається щонайменше до 26 жовтня.