Прогноз погоди в Україні на 23 квітня 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 23 квітня 2021 року

Погода в Україні, 23 квітня, буде прохолодною. Майже на всій території дощитиме. У північних та західних областях температура знизиться до +9 градусів, натомість у решті регіонів подекуди прогнозують до +18 градусів.

У п'ятницю, 23 квітня, майже на всій території України можливий дощ. Тільки в тимчасово окупованому Криму синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями.

На Заході дощитиме. Температура повітря буде від +9...+11 градусів. У Хмельницькому можливе сонце. Найхолодніше вночі буде у Львові – +2...+4 градуси, а найтепліше у Вінниці – там вночі буде +4...+6 градусів.

У східних регіонах, попри дощ та грози, температура підніметься до +14...+18 градусів. Найтепліше буде в Луганську та Донецьку – +16...+18 градусів.

На півночі України можливі прояснення на Житомирщині – вдень там буде +10...+12 градусів. На Півдні та в Криму буде тепло. Попри дощі, на Миколаївщині та Херсонщині буде +16...+18 градусів, у Сімферополі – +17...+19 градусів.

23 квітня у західних областях на поверхні ґрунту заморозки 0-5° (I рівень небезпечності).

Вночі 24 квітня у західних та північних областях, вночі 25-27 квітня в Україні, крім півдня, очікуються сильні заморозки у повітрі 0-3° (II рівень небезпечності), у південних, 24 квітня і у центральних областях - заморозки на поверхні ґрунту 0-5° (I рівень небезпечності).

У Києві 23 квітня можливі дощі та грози. Вночі прогнозують +5...+7 градусів, натомість вдень буде +11...+13 градусів. Погода буде дещо вітряна, пориви сягатимуть до 7 – 12 метрів за секунду.

На Україну насувається атмосферний фронт, який знову лозиною відганятиме від нас теплу весну, принесе дощі, подекуди грози та рвучкий вітер.

Останні дні квітня будуть прохолодними та навіть із заморозками в більшості областей. Стовпчики термометрів опустяться до нуля та до +2...+4 градусів. Справжнє весняне тепло повернеться в Україну після 27 – 28 квітня.