Прогноз погоди в Україні на 23 травня 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 23 травня 2021 року

Погода в Україні в неділю, 23 травня, буде теплою, але з великою кількістю опадів. Особливо сильно заливатиме західні регіони. Натомість на Півдні та Сході синоптики не прогнозують опадів.

Найтепліше буде саме у східних та південних областях. Там стовпчики термометрів покажуть до +25 градусів вдень.

Ясна погода на Західній Україні протримається зовсім недовго і вже вдень небо вкриється хмарами. Синоптики прогнозують дощ, який може посилитися ближче до вечора. Температура повітря становитиме +17...+19 градусів. На Східній Україні синоптики не прогнозують опадів, хоча сонце інколи може ховатися за хмарами. Стовпчики термометрів там покажуть +23...+25 градусів.

У південних областях ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Водночас рятувальники попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку. Повітря там прогріється до +23...+25 градусів. У частині північних регіонів синоптики прогнозують хмарну погоду та навіть дощі. Температура повітря становитиме +18...+20 градусів.

З ранку до самого вечора у Києві небо буде вкрите хмарами. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується сильний дощ. Стовпчики термометрів там покажуть +19...+21 градус.