Прогноз погоди в Україні на 25 червня 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 25 червня 2021 року

Погода в Україні у п'ятницю, 25 червня, буде спекотною, але з великою кількістю опадів. Однак грози та зливи слід чекати лише у західних та частині південних областей.

Натомість Схід та Північ потерпатимуть від спеки. Подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +35 градусів.

Ясному ранку на Західній Україні прийде на зміну хмарна погода, яка утримається до самого вечора. Синоптики попереджають про град діаметром 6 – 19 міліметрів та шквальний вітер до 24 метрів на секунду. Стовпчики термометрів максимально покажуть +32...+34 градуси.

Попри те, що зранку на Східній Україні небо буде хмарне, день та вечір обіцяють бути ясними. Опадів не прогнозують, але повітря прогріється до аномальних +33...+35 градусів. Вітер — східний та північно-східний до 10 метрів на секунду.

Погода на Півночі України буде хмарною, але серйозних опадів синоптики не прогнозують. Повітря там прогріється до +32...+34 градусів. Ясна погода на Півдні буде протягом усього дня. Лише ввечері сонце може ховатися за хмарами. Температура повітря становитиме +31...+33 градуси.

Вранці у Києві небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Стовпчики термометрів там покажуть +32...+34 градуси.