Прогноз погоди в Україні на 27 січня

Прогноз погоди в Україні на 27 січня

Погода в Україні у середу, 27 січня, буде хмарною. У східних, північних, південних та центральних регіонах синоптики прогнозують сильні дощі, які подекуди змінюватимуться мокрим снігом. Відносно сухо буде лише на Західній Україні.

На Західній Україні весь день буде хмарним. Увечері синоптики прогнозують дрібний сніг. Температура повітря становитиме -1...+1 градус. На Східній Україні протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Також можливий невеликий дощ та шквальні пориви вітру до 15 – 24 метрів на секунду. Стовпчики термометрів покажуть +4...+6 градусів.

На Півночі України небо буде вкрите хмарами. Весь день йтиме сніг і до вечора він досягне найбільшої сили. Температура повітря становитиме -1...+1 градус. Південь України із самого ранку заливатиме потужний дощ. Стовпчики термометрів максимально покажуть +4...+6 градусів.

У Києві майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний сніг. Температура повітря у столиці становитиме -1...+1 градус.

В наступні дві доби у більшості південних, центральних та північних областей сніг, в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській та Полтавській областях значний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця; на південному сході країни дощі, в західних областях без істотних опадів; у південній частині пориви вітру 15-20 м/с; температура вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла, у східних та південно-східних областях 2-8° тепла.

29 січня в Україні невеликий сніг, на південному сході та сході - з дощем; очікується зниження температури на 2-4°.