Прогноз погоди в Україні на 28 листопада

Прогноз погоди в Україні на 28 листопада

Погода в Україні в суботу, 28 листопада, буде мокрою та навіть дещо противною на майже всій території. Захід, центр і північ накриє мокрий сніг. Лише на підвні й на крайньому сході буде сонячно.

Водночас у Харківській області сухо не буде, але поки без снігу – там дощитиме протягом дня. Такий прогноз наводить Укргідрометцентр.

Жителі центру, півночі й заходу будуть справедливо скаржитись на прохолоду. Тут температура повітря протягом дня буде всього в межах 0...+4 градуси. Винятками будуть лише Дніпропетровська (+7...+9 градусів), Кропивницька й Полтавська області (+4...+6 градусів).

Натомість доволі тепло (як на кінець осені) буде на півдні. За винятком Одеської та Миколаївської областей температура повітря зупиниться на комфортних +9...+12 градусах. На сході – +5...+9 градусів.

Та не снігом з дощем єдиними. Крім того, на всій території країни очікують сильні пориви вітру зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. Через що навіть на півдні температура здаватиметься дещо нижчою.

Київ також накриє мокрий сніг, який триватиме протягом дня й ночі. Лише час від часу сніг влаштовуватиме "перезмінку" з дощем. Температура повітря теж низька – +2...+4 градуси.