Прогноз погоди в Україні на 29 листопада 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 29 листопада 2021 року

Дощі 29 листопада найкриють усю територію України. Разом з тим у більшості регіонів прийде значне потепління, а в західних областях буде холодно.

Дощі в Україні очікують протягом усієї ночі та дня. Лише у кількох областях ніч мине без істотних опадів. Подекуди можливий і мокрий сніг. Також синоптики прогнозують сильний вітер – до 12 метрів на секунду.

Найтепліше 29 листопада буде на Сході та на Півдні України. Уночі температура повітря коливатиметься в межах +5...+10 градусів. Удень стовпчики термометра піднімуться до +11...+15 градусів. У Криму буде ще тепліше – до +19 градусів. Дощі в регіонах будуть увесь день.

У центральних областях буде дещо прохолодніше – удень повітря розігріється до +10...+12 градусів. На Півночі буде ще прохолодніше – максимумом вдень буде +8...+10 градусів. Водночас На Сумщині, Чернігівщині, Житомирщині та Київщині ніч мине без суттєвих опадів.

Найхолодніше буде на Заході України, зокрема на Львівщині та на Волині, де як вночі, так і вдень температура повітря становитиме +2...+4 градуси та можливий мокрий сніг.

Крім мокрого снігу можливі й грози на Сході та Півдні та подекуди буде навіть штормовий вітер.

У Києві температура повітря становитиме +7...+9 градусів. Ніч у столиці мине без істотних опадів, однак дощитиме увесь день.