Прогноз погоди в Україні на 3 квітня 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 3 квітня 2021 року

Мешканці більшості регіонів України у суботу, 3 квітня, знову відчують похолодання. Західні та східні області накриють дощі, а у Карпатах випаде мокрий сніг. Температура коливатиметься у межах +8...+13 градусів.

Найтепліше буде традиційно на Півдні. На Херсонщині, Миколаївщині та в окупованому Криму повітря прогріється до +13 градусів. В Одеській області буде холодніше – лише +8...+10.

Західні регіони накриють опади. Дощі прогнозують на Закарпатті, Прикарпатті, Львівщині, Волині, Рівненщині та Буковині. Денна температура буде межах +8...+10 градусів.

Дощитиме також на Сході – у Луганській та Донецькій областях. Там прогнозують до +10...+12 градусів. На Харківщині, попри відсутність опадів, буде трохи прохолодніше.

У Центрі та на Півночі протягом усього дня зберігатиметься хмарна погода, проте без істотних опадів. У Кіровоградській області буде найтепліше, там прогнозують до +13 градусів.

Прохолодно та хмарно буде й у Києві. Денна температура коливатиметься у межах +8...+10 градусів, опади протягом дня – малоймовірні.