Прогноз погоди в Україні на 30 грудня

Прогноз погоди в Україні на 30 грудня

Погода у середу, 30 грудня, буде теплою та сонячною. Остання середа 2020 року потішить українців високими температурами. У Центральній та Південній Україні буде у середньому +7...+9 градусів.

Але найтепліше буде на Півдні нашої країни. Там термометри покажуть навіть до +14 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

На Західній Україні протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується дрібний дощ, який падатиме до самого вечора. Попри це, температура повітря становитиме +7...+9 градусів. На Сході сонце лише зрідка ховатимуться за хмарами. А от опадів синоптики не прогнозують. Термометри там покажуть +3…+5 градуси.

На Півночі України ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний дощ. Повітря там прогріється до +6...+8 градусів. На Півдні стовпчики термометрів максимально покажуть +10...+12 градусів. А в окупованому Криму повітря прогріється аж до +12...+14 градусів.

У Києві протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Увечері йтиме дрібний дощ. Повітря прогріється до +6...+8 градусів.