Прогноз погоди в Україні на 4 лютого

Прогноз погоди в Україні на 4 лютого

Погода в Україні у четвер, 4 лютого, буде теплою, але дощовою. Синоптики разом із підвищеннями температури прогнозують опади, які пройдуть у всіх областях. Також варто очікувати на сильні вітри.

Зона опадів рухатиметься поступово, впродовж доби зі заходу на схід. Пориви вітру в більшості регіонів досягатимуть 15 – 20 метрів за секунду.

На Західній Україні синоптики прогнозують значні опади. Стовпчики термометрів показуватимуть +4...+9 градусів. У східних регіонах ситуація буде схожою. Однак там буде дещо прохолодніше – температура повітря коливатиметься від +2 до +4 градусів.

У північних областях метеорологи попереджають про те, що мокрий сніг чергуватиметься з дощем. Позначка термометра втримається на +2...+4 градусах. Найтепліше буде на Півдні України, протягом дня варто очікувати значне підвищення температури – +6...+10 градусів тепла.

У Карпатах через мінусову температуру – сніжитиме.

У Києві 4 лютого погода буде складною. У столиці передбачається дощ місцями, ймовірно, з мокрим снігом, та сильний вітер. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +3 до +5 градусів.

З 5 лютого в Україні розпочнеться поступове зниження температури повітря, відповідно, підступнішою стане ожеледиця,