Прогноз погоди в Україні на 6-7 листопада

Прогноз погоди в Україні на 6-7 листопада

Завтра в Україні погоду визначатиме тепла повітряна маса, що забезпечить перевищення кліматичної норми температури повітря на 6-8°. Такий собі приємний погодний сюрприз в останньому місяці осені. Найближчої ночі температури становитимуть 6-11°, на узбережжі морів до 14°, вдень 15-20°, незважаючи на поривчастий вітер, який по всій Україні сягатиме 15-20 м/с. У західних областях, порівняно з сьогоднішнім днем, денна температура знизиться до 10-15°. Причиною цього стане більш прохолодне вологе повітря, що надійде з Центральної Європи та захмарене небо.
Отже, завтра у західних областях дощитиме, подекуди можливі грози, на Закарпатті та Прикарпатті дощі будуть інтенсивнішими. Також невеликий дощ у ранкові та денні години пройде в північних областях та на Вінниччині.

6 листопада у Києві вночі без опадів, вдень місцями пройде невеликий дощ.

Вітер буде південно-західного напрямку, поривчастий, протягом доби можливі пориви 15-20 м/с.
Температура становитиме вночі 9-11°, вдень 17-19° .

У четвер невеликі дощі разом зі зниженням температури на 3-5°, прогнозуємо у західних, північних та Харківській областях . На півдні та сході погода істотно не зміниться, там буде тепло та без опадів. Вітер 7 листопада послабшає. І наостанок, щоб не позбавити вас оптимізму, скажемо, що до середини листопада значного зниження температури повітря в Україні не очікуємо, погода буде теплою, як для цієї пори року.