Прогноз погоди в Україні на 6 квітня 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 6 квітня 2021 року

Поточний тиждень буде насичений синоптичними подіями.
Вже найближчої ночі до наших кордонів із північного заходу наблизиться холодний атмосферний фронт і за підтримки поля зниженого тиску з південного заходу, над Україною протягом 6-8 квітня переважатиме циклонічна діяльність, яка у деяких областях буде супроводжуватися доволі складними, як для квітня, погодними умовами.
А саме, найближчої доби у західних та Житомирській областях, 7-8 квітня у західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській областях опади переважно у вигляді мокрого снігу., налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця, в Карпатах завтра значний сніг, температура вночі від 3° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла.
На решті території країни завтра без істотних опадів, 7-8 квітня дощі, місцями значні дощі, температура вночі 0-7° тепла, вдень 7-14°.
6 квітня в Україні, крім північних областей, 7 квітня на півдні та сході країни посилення вітру 15-20 м/с.
І вже у п’ятницю, поле високого тиску витіснить всі фронти та циклони, тим самим забезпечуючи нам більш сонячну  та спокійну погоду. Тому 9-10 квітня переважно без опадів. Температура вночі від 2° тепла до 4° морозу; вдень 9 квітня 7-13° тепла, 10 квітня 10-16°.
У Києві завтра без істотних опадів.
Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3° тепла, вдень 10-12°