Прогноз погоди в Україні на 6 листопада 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 6 листопада 2021 року

Погода в Україні у суботу, 6 листопада, буде теплою. На Заході країни буде сонячно, однак у центральних та північних областях дощитиме.

Стовпчик термометра опуститься на декілька градусів, у порівнянні з 5 листопада. Ба більше, у деяких регіонах прогнозують надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

На Заході країни прогнозують сонячну й теплу погоду. В середньому температура прогріється до +9...+12 градусів. Окрім того, доволі тепло буде вночі – орієнтовно +3...5 градусів. На Півдні країни буде також сонячно та значно тепліше – до +14...+19 градусів. Теплу осінню погоду прогнозують на Сході – до +13...+15 градусів. У центральному та північному регіоні прогнозують дощ та +10...+16 градусів.

Україну трохи завтра зачепить атмосферний фронт північного циклону Peter, але дощі пройдуть переважно вночі, лише в західних та північних областях. Ну, ще й трохи затримаються вдень на північному сході.

У Києві 6 листопада буде +10...+12 градусів. Наталка Діденко порадила одягатися тепліше, ніж 5 листопада. Ба більше, у Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій областях прогнозують тумани.