Прогноз погоди в Україні на 7 грудня

Прогноз погоди в Україні на 7 грудня

Погода в Україні у понеділок, 7 грудня, буде морозяною в майже всіх регіонах країни. Поки жителі 24 регіонів "насолоджуватимуться" тим, що температура лише трішки опустилася нижче нуля, до Закарпаття зима ще не дійшла.

В усіх регіонах країни, крім найзахіднішого, температура повітря буде в межах -4...+2 градуси. Такий прогноз наводить Укргідрометцентр.

Тим часом в Ужгороді очікуються цілком комфортні +9...+11 градусів. Лише вночі буде мінімальний морозець – -1...-3 градуси. Як і в решті регіонів, опадів не буде.

Якщо вдень температура повітря в решті регіонів буде майже однаковою, то вночі вона відрізнятиметься дещо більше. Найхолодніше буде на сході – -9...-11 градусів.

У центрі й на півдні очікуються -6...-9 градусів. Відчутно відрізнятимуться ночі навіть у сусідніх областях заходу. У Львівській, Івано-Франківській і Чернівецькій – -1...-3 градуси, а в решті – -5...-7 градусів.

Київ у понеділок буде найхолоднішим регіоном країни. Вдень тут очікуються -2...-4 градуси. Вночі температура опуститься до -6...-8 градусів.