Прогноз погоди в Україні на 9 січня

Прогноз погоди в Україні на 9 січня

Погода в суботу, 9 січня, буде похмурою та дощовою. Сонце побачать лише мешканці західних областей. А от решта території України потерпатиме від значних опадів у вигляді мокрого снігу та дощу.

Водночас у західних областях очікують ожеледицю на дорогах. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

На Західній Україні небо буде ясним та безхмарним. Синоптики не прогнозують серйозних опадів, але закликають водіїв бути обережними на дорогах через високу ймовірність ожеледиці. Температура повітря становитиме -1...+1 градус. На Сході небо буде вкрите хмарами. Синоптики попереджають про ожеледицю та налипання мокрого снігу. Стовпчики термометрів покажуть 0...+2 градуси.

На Півночі України вдень очікують дрібний сніг, який до вечора повинен закінчитися. Повітря там прогріється до -1...+1 градуса. На Півдні протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці продовжиться нічний дощ зі снігом, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Стовпчики термометрів максимально покажуть +1...+3 градуси.

У Києві синоптики прогнозують дрібний сніг, який почнеться зранку і закінчиться ближче до середини дня. Температура повітря у столиці становитиме -1...+1 градус.