Прогноз погоди в Україні на 9 травня 2021 року

Прогноз погоди в Україні на 9 травня 2021 року

Погода в Україні у неділю, 9 травня, буде сонячною та по-весняному теплою. Синоптики запевняють, що у жодному регіоні не буде дощу.

Найтепліше буде на Заході нашої країни. Там стовпчики термометрів покажуть до +17...+19 градусів.

На Західній Україні можливі нічні заморозки – температура повітря вночі впаде до позначки у 0...-2 градуси. Натомість вдень ситуація нормалізується і погода буде по-весняному теплою – температура повітря становитиме +17...+19 градусів. Небо на Сході України весь день буде затягнуте хмарами. Також можливі шквальні пориви вітру до 24 метрів на секунду. Стовпчики термометрів покажуть +13...+15 градусів.

На Півночі України очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Температура повітря становитиме лише +14...+16 градусів. На Півдні небо буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Стовпчики термометрів максимально покажуть +15...+17 градусів.

У Києві погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Температура повітря у столиці становитиме +13...+15 градусів.