"Прощавай, розум...." - Віталій Гайдукевич

"Прощавай, розум...." - Віталій Гайдукевич

1. В день, коли згадують Небесну Сотню, нєдоразумєніє, яке відпустило до Росії убивць Небесної Сотні шось там белькоче про Небесну Сотню і приносить квіти...

2. Людина на прізвище Вєнєдіктова, (котра рулить інструментом репресій неугодних і відмазування угодних), каже, шо закон про амністію учасникам Революції Гідності треба скасувати. Нє, ну для гуморшивих ФСБшників при владі все логічно - убивць - відпустити, тих, хто погнав з України упиря Януковича - засудити. Вважайте за анонс - скоро і Беркут легалізують, а по українців - прийдуть.

3. Зараз ще на ток-шоу будуть виводити убивць, адвокатів реваншистів і інших архітекторів демонтажу України - вони тепер "інша сторона, яку треба вислухати". Не покарати за злочин, а вислухати.

4. В день пам'яті тих, хто віддав життя за Цінності, влада як мавпа із погремушкою носиться з літаком евакуйованих. Комунікація рівня "Бог" - упоротий на всю голову малорослий самозакоханий божок. Замість спокійно і цивілізовано прийняти громадян України вдома, вони спершу самі качнули істерику, а потім БТР вивели забезпечувати спокій. Шо там Лавров казав? "Дбл, блд!" (с)

5. А хто у нас виходить блокувати дороги, бо ж вірус прийде і покусає? Кажуть, 86% мешканців Нових Санжар голосували за Зеленського. Цікаво, а серед них скільки тих, хто проти щеплення, за ковбасу по 2.20, радянський пломбір і бажання податків менше, а пенсій більше? А хто з цих блокувальників, до слова, щеплений від звичайного грипу? Чи знають вони статистику туберкульозних хворих в країні? Чи пристібаються вони пасками безпеки в машині? А на задньому сидінні?

6. В соцмережах, населення, яке не можна називати ублю... ну, короче - не можна, бо ж вони ображаються... Так от САМ ЦЕ населення тепер вважає, то шо Бубачка ідіот безголовий і криворукий, то Порох винен. Тобто косячить і робить всяку хєрню чучєло з комплексом Наполеона в режимі "всьо включєно", а винен в тому Порошенко. Л - логіка. М - моск. Н - нєту.

7. Як показує реальність - розігнати в країні тупий хайп на рівному місці, вже навіть російських ІПСО не треба. Істеричити - шо дурню з гори котитися. А тепер уявіть, якщо буде РЕАЛЬНА загроза? Пофігу чого, або реальна епідемія будь-якої недуги, або масоване вторгнення московитів... Уявили масштаби емоційної катастрофи? Мародерство і "піду по трупах" вб'ють країну миттєво.

8. ... емммм.. хіба треба дивуватися, що люди не чують аргументів, не бачать доказів і прикладів, обламуються але вірять тим, хто яскравіше триндить? Так якими словами їх називати? Чи "понять і прастіть"?

9. ...Так а за що загинула Небесна Сотня? Де гідність? А за що загинули ті, хто захищали країну і захищають зараз?
ЗА ЦЕ?

10. Може покропить? Чи екзорциста смикнуть? Чи там, почать ляльки вуду шукать, шоб голки повисмикувати?

Віталій Гайдукевич