Просто немає слів, які вони ...

Просто немає слів, які вони ...

Почитав це шедевральне облизування упячки, як влада "готувалася" до війни. Орденоносці звично годують читача лайном типу: "ось цитата Зеленського за день до вторгнення, де він заперечує вторгнення, але нам заплатили, тому ми пишемо, що влада готувалася."

Ну ось цитата за день до вторгнення з чергової вечірньої проповіді нашого пастиря:

"Причин для вашої безсонної ночі немає",

- "Наші кордони надійно захищені, створено систему територіальної оборони..."

Як виявилось через 2 дні у Херсоні замість тероборони Зеленським на всі посади були призначені зрадники. Які і здали Південь оркам. А Маріуполь взагалі стертий в пил.

"Ми віримо в те, що війни не буде", – без тіні вагання відповів Зеленський, зробив паузу і з таким же холодним спокоєм у голосі додав: "Потужної війни, проти України. І не буде широкої ескалації з боку РФ. Якщо буде – буде запроваджено воєнний стан".

"Віримо", ска... Секта йо*ана.

Доповідь Буданова за день до війни:

"росіяни МОЖУТЬ почати війну за межами Донбасу, під загрозою Херсон і Харків, є загроза для Києва, росіяни МОЖУТЬ спробувати зайти з Чорнобиля." (виділено мною).

Голова розвідки не має казати: "можуть" чи "не можуть". Що можуть - і так ясно. Глава розвідки має казати: ПОЧНУТЬ. Чи НЕ ПОЧНУТЬ.

Але глави розвідки в нас не було. Зеленський і Єрмак розгромили ГУР напередодні вторгнення. Тому там був крутий спецназівець увішаний ниточками від зглаза.

І сам же Зеленський його не слухав.  

- "Знаєте, таке ставлення до заяв Кирила було, як до молодшого брата", – згадує атмосферу після виступу Буданова один із учасників зустрічі. "(с)

Але весь цей пздць журнашлюхи нам тоненько розмазують по головам і повідомляють, що це була ппц готовність:

"Як показали наступні дні й місяці, Зеленський мав підстави говорити про серйозну підготовку всього сектору оборони до різних варіантів розвитку подій."(с)

----------------------------------------------------

Окремо про зустріч батальона "монако" в ОП.

Бізнесмени уважно слухали президента в очікуванні почути щось нове та важливе. Однак далі Зеленський передав слово силовикам.

"Одним із перших говорив міністр оборони Резніков, щоправда, зі слів присутніх, його виступ більше нагадував "мотиваційний спіч тренера особистісного росту"."(с)

Всі ці гандони, ці Кауфмани і Пінчуки, поставили свою петрушку з бані керувати державою. Аж раптом виявилось: війна і треба обороняти країну. А воно недолуге.

"Нам тоді ніхто не сказав, що буде повномасштабна війна. Навіть натяку не було! Ви думаєте, ми б так вальяжно і радісно виходили з Офісу тоді? Я б не витрачав часу на розмови під ОПУ чи якісь другорядні справи, а сім'ю вивозив би", – емоційно пригадує вечір 23 лютого один із відомих топменеджерів у розмові з УП.  

"Присутнім ставало нудно. Деякі бізнесмени почали шепотітися між собою." (с)

Ну і феєричне - підараси знайшли вихід:

"Черга на виступ перейшла до тих, хто сидів за межами столу. Слово взяв співзасновник "Monobank" Олег Гороховський, який запропонував владі якомога швидше підняти грошове забезпечення для військовослужбовців.

"Для того, щоб люди були готові захищати, вони мають бути вмотивовані. Правильно було б поставити зарплату умовно у 100 тисяч гривень, і тоді людина розумітиме, за що вона ризикує", – переказують УП слова Гороховського.

Цю ідею підтримали всі, вона особливо сподобалася Зеленському. "(с)

----------------------------------

Ну а далі ілюстрація до фрази із роліка: "всі казали при Зеленському буде хаос, буде війна, буде долар по 45! Як бачите - нічого не сталося".

"В різних кінцях міста прокидались народні депутати та інші посадовці. Ті з них, хто мав доступ до державної таємниці, кинулись відкривати секретні конверти "на випадок війни", які роздали буквально за кілька днів до того.

"Там не було нічого! Лише якась загальновідома фігня. Ні слова про те, що мені робити!" – емоційно згадує в розмові з УП один із впливових депутатів із "Слуги народу". "

Тупо президент-фантік!

І тут же наступний абзац, як золотий дождь в очі:

"У нас все було підготовлено, все роздруковано – різні пакети документів на різні сценарії. Тільки підпис президента отримали і реєструємо. Ми готувались до всього, але не могли нікому про це сказати, навіть рідним", – додає Данілов.

*

Просто немає слів, які вони кончені.

"Ми приїхали з колегами під Родіну-мать. Там уже стоять люксові авто, а біля них "слуги народу" з валізами. Запитуємо їх: "А нащо вам сумки"? Вони кажуть: "Нам сказали, що евакуація буде". Це, напевно, єдиний раз, коли я того дня сміявся. Це ж було очевидно, що ніхто нікого евакуювати не буде", – сміючись, згадує один із співрозмовників у фракції "Голос".(с)

Це просто угар. Трускавецький скот заганяли на засідання ВР обманом, що це буде не засідання, а евакуація. "Пора свалівать із етой страни!"(с). По-іншому цей непотріб на засідання не з'явився б!

Бл**ь, 95 квартал і всі гіфки Філа відпочивають.

--------------

Ну і окремий темнік - пнуть Порошенка:

"Як завжди із пропозиціями Порошенка, депутати не розуміли, чи він щиро, чи просто намагається знайти собі місце біля керма."(с)

"Лідери фракцій кивали й погоджувались із президентом. Петро Порошенко рвався "допомагати, де є потреба"."

От тільки особисто мені причина цих придворних насмішок незрозуміла. Порошенко в перший же день на свої гроші вже організував і забезпечив батальон тероборони у Києві, який тут же вступив у бій під Бучею. На другий день - другий батальон. Зараз Порошенко поставляє армії все озброєння від броньовиків десятками і дронів сотнями до бойових роботів.

Треба ордени від влади відробляти? Тому єдиного, хто хоч щось у країні намагався робити, висміювати?

Які ж ви уйобіща...

Єдиний чувак, який хоч щось намагався зробити, який закликав дати гроші армії, а не пиляти на дорогах, який за місяць до цього переконував, що росіяни будуть бити з Каспійського моря калібрами, але тоді всі відволіклися на шоу влаштоване Бутусовим з побиттям Шуфрича.

Путін план нападу не за день до нападу вигадав. Всі ці плани давно написані, він просто задіяв один із варіантів.

І всі ці плани були давно відомі нашій розвідці, коли її очолював Бурба, а не петрушкин дружок. Саме тому Порошенко кричав, що Путін буде йти з Білорусі. Саме тому Пашинський вже в перший день евакуйовував ракети з КБ Луча під Києвом, а Т. Чорновол вже зі Стугною із засідки обстрілювала російську танкову колону.

Уявляю, якій біль їм всім доставляло бачити весь цей розслаблений долбоєбізм петрушки і його кодли. Бачити, що небезпека реально, але не маючи змоги ніяк зарадити. Бо мудрий норот вчергове в своїй історії повірив долбойопам.

Джон Сміт