"Просто неймовірні лицеміри" - Олександр Карпюк

"Просто неймовірні лицеміри" - Олександр Карпюк

Возможная поставка Израилем зенитно-ракетных комплексов Patriot Украине не останется без внимания, заявил постпред России при ООН Василий Небензя на пресс-конференции. Его слова приводит ТАСС.

«Вооружения, кем бы они ни направлялись <...> Украине, в конечном счете будут уничтожены, как и другие вооружения Запада и США. <...> [Поставка Киеву оружия] может иметь определенные политические последствия», — отметил Небензя. Так он ответил на вопрос о том, как такое развитие событий может отразиться на отношениях между Израилем и Россией.

Просто щоб ви розуміли, Ізраїль завжди вибирав позицію "так, РФ нас їбе, але не сильно, тому терпимо". Тому ніхто не задавав питання звідки беруться у боєвиків ракети к БМ-21 "Град", якими вони обстрілюють ізраїльтян. Коли Хесбола почала вбивати євреїв російськими ПТРК "Корнет" з підвищеною дальністю- теж вмилися. І навіть коли росіянє розробили версію "Корнета" який повинен був вражати "Меркави" з встановленим комплексом "Trophy" (там подвійний пуск пТРК який КАЗ не може перехопити) теж вмилися.

Тому зрозуміло чому Ізраїль почав всеж відвертатись від РФ, хоча і розуміє що РФ може поставками зброї ворогам Ізраїлю дуже ускладнити життя ЦАХАЛ.

Але після всього що зробила РФ, ще і погрожувати...ну це взагалі пздц. Бо Ізраїль постачає оборонне озброєння.

Ну, нам це тільки на руку. Здебільшого, багато рішень по БПЛА взяти РФ від Ізраїлю. РФ мало чого вміє розробляти, але гарно вміє копіювати. Нам тільки на руку якщо Ізраїль перестане бути постачальником технологій для РФ.

Нижче фото баражуючого Х-образного боєприпасу. Ні, це не Ланцет.

Це ізраїльський баражуючий боеприпас Hero-400.

Ось таке співпадіння.