Просто перелік подій за один день

Просто перелік подій за один день

Вчора одним призначенням Офіс Президента остаточно похоронив люстрацію.

Вчора багато ЗМІ написали про те, що правляча партія Слуги народу обрала собі політичного партнера у вигляді ОПЗЖ і робитиме з ним коаліцію в Раді.

Вчора Печерський суд забрав справу з плівками судді Вовка з НАБУ до ДБР. Повністю бєспрєдєльне рішення, яке робить Вовка недоторканним і який після того, як поховають в ДБР його справу ОАСК буде «ісполнять всечігоізволітє».

Маятник остаточно хитнувся у бік Москви. Думаю, багато з того, що відбувається, режисується там. А тут - тупі виконавці.

Зараз там Медведчук з Путіним в Криму ведуть довгі бесіди про остаточне «приборкання норовливої» України, яка змогла перевернути геополітику в 2014 і отримала шанс відірватися від Росії...

Осінній політичний сезон має все це оформити остаточно - повну політичну залежність від Кремля, зі змінами в Конституцію і тд. І тоді Зеленський остаточно перетвориться на Януковича. Йому можна буде керувати судами і кидати опозицію за грати, можна буде самому призначати винних і позбутися того незалежного НАБУ, можна буде не виконувати меморандуми МВФ, іздити величезними кортежами а ля «цар» і жити в мармурових державних дачах. Тільки от Україні не можна буде бути незалежною - вступати в НАТО чи ЄС, будувати європейські стандарти прозорості і підзвітності влади, незалежні інститути.

Це очевидні речі і мозок закипає від думок як цьому протидіяти.

А от Кірі Рудик легше. В неї проблема Порошенко і його «обійми»)).

Друзі з Голосу, Порошенко любить обіймати свою дружину значно більше, ніж вашу лідерку, а от від вас я щиро чекала стратегічних державницьких бачень, а не дрібного політиканства в форматі хто в нас забрав два відсотки. Самі в себе. От такими речами.

Треба вчитися бачити більше, аніж рейтинги. І президенту Зеленському, який за Украіну відповідає. І вам, якщо ви в Україні хочете жити, а не в Малоросії. І так, у Зеленського вже точно інші партнери), його другі хлопці обняли)

Вікторія Сюмар