"Просто робіть що можете. Без сумнівів" - Роман Донік

"Просто робіть що можете. Без сумнівів" - Роман Донік

Людоньки, що з вами? У ворога мінуснувся транспортний літак, який возив ракети С-300, який сьогодні прилетів звідкись і летів з Бєлгорода в глибину РФ. Ті ж самі люди, що починаючи з 14 року "распятий мальчік в трусіках", тисячі раз брехали по Рос ТБ і навіть в ООН (що там з біологічної зброєю комарами?), вкидають інформацію яку всі починають тягати. Ті люди які прийшли нас всіх знищити і взяти по суті в рабство.

Тягають вкиди ті ж люди, які "вірю в ЗСУ" і отєтоотвсьо. Що з вами? Нічого не заважає? Наступного разу вони напишуть що у збитому бомбардувальнику летів Шойгу підписувати капітуляцію в Київ, а ми все спортили та зламали. А він врятувався на парашуті і тепер передумав капітулювати.

 Віра в ЗСУ, це те що не має сумнівів. Тим більше сумнівів які прививає ворог.

У кожного з нас є те, що залежить від нього і що він робить для перемоги.

Зі 100% віддачою. Просто робити те що залежить він вас. Робити те, на що ви можете впливати. Тут і зараз. На 100%. На 200, якщо плавить. Але не сумніватися.

 Нема загальної перемоги. Є перемога кожного з нас, маленька, але важлива. Щоденна. З кожної такої перемоги складається загальна велика Перемога. Зневіра одного, двох, трьох, це шлях до поразки. Просто робіть що можете. Без сумнівів.