"Просто свято якесь..." - Карл Волох

"Просто свято якесь..." - Карл Волох

Премʼєр Словаччини Роберт Фіцо скиглить, що услід за Петріотами в них забрали й італійську систему ППО SAMP\T.

Бобік, чого ти так обісрався? Хто на тебе нападе? У тебе ж, на відміну від України, «розгулу неонацистів» немає, російськомовних не притісняють, Путіна ти розумієш. Чи ти агресивних австрійців і кровожерливих люксембуржців боїшся?

«Якщо війна в Ізраїлі закінчиться раніше, ніж в Україні, Ізраїль постачатиме зброю Україні» - представник правлячої партії Вайтман.

Ну, по-перше, сподіваюся, що це не заради красного слівця.

А по-друге, нам після війни ще військовий паритет із Московщиною створювати, то ізраїльська зброя тут жодним чином не завадить.

Тож, «якщо» в формулі геть зайве

З приводу заяви Христо Ґрозева про українських «активістів і антикорупціонерів», які брали гроші в російських спецслужб. Я про спецслужби й гонорари не знаю, але те, що ВСЯ (мова про десятки прізвищ і видань, не пригадую жодного винятку - К.В.) грантоїдська антикорупційна зграя всіма доступними методами кілька років боролася проти будь-яких спроб конфіскувати в бюджет півтора мільярди доларів Януковича, можу присягнути й довести на будь-якому слідстві й у суді. Хто, скільки й чим їм за це платив не знаю, але слідство, мабуть, могло б довідатися. Зрозуміло, що Янукович, як і його гроші, на той момент був під повним контролем московитських спецслужб, тож, можу припустити, що це цілком могла бути їхня спецоперація.

Тому, заява Ґрозева виглядає для мене абсолютно правдоподібною