"Просто йди вперед..." - Олег Пономар

"Просто йди вперед..." - Олег Пономар

Я знаю (завдяки коментарям) заочно майже всіх моїх читачів.

Багатьох я знаю особисто завдяки зустрічам із читачами.

Я добре відчуваю наскільки і як розуміють мої читачі що саме та навіщо я пишу.

Навіть півроку тому лише третина моїх читачів розуміла навіщо я майже три роки пишу про Трампа та найбільший політико-кримінальний скандал в історії США — #Рашаґейт.

Сьогодні, я думаю, що відсотків 80 це зрозуміли й розуміють.

Розуміють — все, що відбувається нині у світі, багато в чому залежить від особистих домовленостей між Трампом і Путіном.

Розуміють — 100% того, що сьогодні відбувається в Україні, залежить від домовленостей між Трампом і Путіном.

Розуміють — вся ця історія почалася не з виборів Трампа президентом у 2016 році з допомогою Московії, а набагато-набагато раніше — зі знайомства Трампа з Юрієм Дубиніним, тодішнім послом СРСР в ООН, в 1986.

Потім у 1987 відбувся перший візит Трампа до СРСР (а такі візити ніколи не проходили без кураторства КГБ), а далі — пішло-поїхало.

Також мої читачі розуміють наскільки важливо, щоби цей зв’язок була розірвано. І, позаяк Московія — це тоталітарна й диктаторська країна, і Путін може там правити ще дуже довго, то надія є на США. Що власне тут може бути розірвано цю ланку— завдяки тому, що США — це країна закону і справедливості, демократії та балансу влади.

І саме тому я три роки пишу про це. Від цього залежить критично багато. А про події в Україні є кому писати. Про них пишуть і повинні писати насамперед ті люди, які живуть в Україні. І мають моральне право давати поради.

Тод ось ми вже на стадії імпічменту, у що практично ніхто не вірив три роки тому (крім мене й кількох людей тут).

В мене було багато неприємних супутніх особистих моментів за ці три роки. Але я казав собі завжди — пиши так, ніби ти пишеш не для 180,000 читачів, а для одного свого друга. Рано чи пізно він зрозуміє. Рано чи пізно його пазл складеться. Не ображайся, не переймайся, не гнівайся. Не звертай уваги, реагуй.

Просто йди вперед, якщо ти впевнений у своїй правоті.

Якщо віриш у те, що робиш.

Олег Пономар