"Простота хуже воровства" - Карл Волох

"Простота хуже воровства" - Карл Волох

А давайте я вам поясню, чому в міжнародній політиці «простота хуже воровства».
Наївні люди після скандалу з плівками питають: «Як він міг втрутитися в американські вибори? А що буде, як Трамп цю кампанію програє?»
Насправді, я хочу вам нагадати, що вибір свій Янелох зробив ще в тій славнозвісній бесіді з Трампом, яку американці восени оприлюднили. Чи ви забули, у зв‘язку з чим він хвалився «100-відсотково своїм» Рябошапкою? Якщо забули, освіжу вам пам‘ять: саме так Зеленський аргументував свою спроможність порушити справу проти Байденів і тим допомогти Трампу виграти вибори. Просто скандал, який після цього розгорівся, дещо затримав виконання обіцянки. Довелося реанімувати старі новини зараз, роздмухуючи скандал за допомогою Кремля. Але те, що в очах Байдена і демократів Зеленський уже давно ворог, навряд чи варто сумніватися.
Але це рівно половина біди. Тому що втручання в американські вибори є гріхом у очах тамтешнього виборця (тим паче, істеблішменту) навіть якщо це втручання - в інтересах «свого» кандидата. Тому, якби Трамп і переміг, єдиним варіантом поведінки для нього в українському питанні буде - максимально дистанціюватися від Зеленського. Більше того, діями американський президент буде доводити свою незаанґажованість і відсутність усякої змови з українськими високопосадовцями. Якщо не вірите, прослідкуйте за його поведінкою в російському питанні після скандалу із допомогою росіян на виборах. І це при тому, що Москва-таки важковаговик міжнародної політики і повністю ігнорувати її нікому не вдасться. А от нас - легко.
Всього цього не мало статися, якби мільйони дебілів не вирішили раптом, що керувати країною має такий самий ідіот «із народу», як вони самі

Карл Волох